Днес Кание Уест е едно от най-популярните лица на съвременния хип-хоп, а вече и успешен дизайнер, но това видео ще ви покаже, че рап поривите на Yeezy са били факт още от най-ранна детска възраст.

Не знаем откъде се появи това домашно видео, но на него можете да видите Кание Уест на едва 12-годишна възраст, и вече бълвайки рими пред камера.

За съжаление качеството на видеото не е особено добро, имайки и предвид, че е заснето през месец май 1990 година, като продължителността му също е скромна. Кадрите обаче са достатъчни, за да добием представа за любовта на Кание към хип-хопа още от детска възраст, като "шоуто" на малкия Ye завършва със смелото "nothing less could come from West". Едва ли сте изненадани, че Кание демонстрира типичната за него самоувереност, дори и на 12 години? Защото ние не сме.

Четвърт век по-късно, зад гърба на Кание има вече осем студийни албума, последният от които - The Life of Pablo, се появи на бял свят през тази година и е достъпен за слушане в платформата за музикален стрийминг Tidal, собственост на Jay Z.

Тези дни Yeezy обяви в Twitter, че през тази година ще ни зарадва и с още един студиен албум, чието работно заглавие на този етап е Turbo Grafx 16. Имайки предвид обаче, колко пъти бе променено името на The Life of Pablo, преди да се стигне до окончателния му вариант, нищо чудно и албум №9 да се казва по съвсем различен начин. Което би било и напълно в стила на Кание Уест.

Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар