100 KiloVibes или да початим с бота на Килата


Музикални стикери, интелигентен бот и оживен публичен акаунт са основните канали, през които 100 Kila вече ще достига до милионите си фенове това лято, благодарение на партньорството си с Viber. То е под наслов 100 KiloVibes и е поредно доказателство за стремежа на Viber да създава локално съдържание за своите потребители посредством колаборации с водещи звезди от сцената и шоубизнеса.

Всеки фен на Килата може да последва публичния акаунт на изпълнителя във Viber, където рапърът ще пуска информация за предстоящи партита, промоции, хитове, рими и т.н. Заедно със старта на акаунта оживява и т.нар. Килобот 1.01, с който последвалите акаунта могат да си говорят всеки ден и на различни теми.

Уникалният по вида си чат бот позволява на потребителите да изживеят емоцията от истински разговор с Килата, както и да създадат свои рими, да споделят с приятели познатите цитати на изпълнителя или да разгледат предстоящи клубни партита на звездата. Феновете ще могат да се включат и в игра за спечелване на билети за някои от запомнящите се партита на рапъра.

За да обогати съдържанието в акаунта, а и за да допълни автентичността на 100 Kila като изпълнител, Viber създаде и първия за България озвучен стикер пакет, който потребителите могат да свалят напълно безплатно до 20.10.2017 г.

„Още на първата ни среща с Килата осъзнахме, че Viber може да предложи най-подходящите канали за ефективна и забавна комуникация с феновете. Смятам, че Килобот-ът, стикерите и публичният акаунт наистина ще изненадат приятно всички с тяхната автентичност“, сподели Атанас Райков, директор бизнес развитие ЦИЕ & ОНД във Viber.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни