10 специални години YALTA CLUB

Краят на този сезон ще постави едно ново начало за емблематичния за електронната сцена YALTA CLUB,  който ще поеме нова посока в развитието си. Дотогава обаче ще се забавляваме като в доброто старо време, като за последно. На 3-ти октомври клубът ще отвори врати такъв, какъвто го познаваме през последните 10 години. Началото ще бъде дадено с KINGS OF TOMORROW LIVE и ще продължи с поредица от специални събития, с които ще отбележим онези 10 години, създали легендата YALTA CLUB.


Специалната програма ще започне с проекта на SANDY RIVERA, KINGS OF TOMORROW LIVE.  Шоу, създадено в Ибиса, идващ за първи път в България. Компания на SANDY ще правят две дами Michelle Weeks и April, които ще допълнят дълбокото хаус звучене с нежни вокали. Като една от основните фигури в историята на клуба, SANDY RIVERA ще отбележи специалния повод със селекция от ключови за тези 10 години мелодии. Предварителна продажба на билети няма да има. Билети ще се продават само на входа в деня на събитието. Същото ще важи и за останалите клубни партита до края на сезона:

10.10 ROOM 2: TAKEOVER with DYED SOUNDOROM

16.10 ROOM 1: YALTA CLUB – 10 YEARS SPECIAL with HERNAN HATTANEO B2B NICK WARREN

31.10 HALLOWEEN 2015 – 10 YEARS SPECIAL with MARK KNIGHT

13.11 ROOM 1: YALTA CLUB – 10 YEARS SPECIAL with SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO

28.11 ROOM 2: TAKEOVER with PACO OSUNA

12.12 ROOM 1: YALTA CLUB – 10 YEARS SPECIAL with ADAM BEYER

Print

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни