За Кейт Мос можем да си говорим много. Като започнем от ранната възраст, в която стартира кариерата си, преминем през коронацията ѝ като един от супермоделите на 90-те години, продължим с проблемите ѝ с наркотиците и завършим с това, че и до днес, когато е на 42-годишна възраст, продължава да бъде един от най-търсените модели в индустрията.

Затова днес няма да ви разказваме историята ѝ, а ще оставим самата британка да говори за себе си. Посредством някои от най-любопитните нейни цитати.

Разбира се, все пак говорим за модел от ранга на Кейт Мос, затова няма как да минем и без снимков материал. Подбрали сме една много малка част от нейните изяви, която още повече доказва защо днес, малко след 40-те, скандалният модел продължава да бъде актуално име в модата.

Бях на 14, когато започнах да се занимавам с моделство. И тогава майка ми ми каза: "Ако искаш да го правиш, оправяй се сама, защото нямам намерение отново да се влача из цял Лондон. Това е кошмар."

Хората си мислят, че за успеха е нужно просто да имаш красиво лице. Обаче е много лесно да те сдъвчат и изплюят. Трябва да посрещнеш играта с високо вдигната глава, ако искаш да останеш в нея.

Щях да стана рок звезда, ако не бял модел. И щях да ходя на турнета с автобус, заедно с бандата ми. За следващия ми живот това е планът.

Определено живеех на бързи обороти. Работих, пътувах много, забавлявах се. Изобщо не спирах. И всичко изгуби баланса си.

Американците са изключително обсебени от това зъбите им да бъдат бели и прави, не мислите ли? Онзи ден видях едно малко момиченце със скоби, които минаваха през цялата му глава. Колко травмиращо е за едно дете да носи нещо подобно?! Приличаш на чудовище!

Да ходя на фитнес определено не е в списъка ми любими занимания.

Работя наистина здраво. Харесва ми, когато се получи крайният резултат и имаме цялата картина.

Да, харесвам дрехите, но рядко пазарувам. Почти никога.

Когато хората видят актьор или актриса да говори, си мислят, че го познават. Докато за тях аз съм просто тяло.

Хората не ме чуват да говоря. Те не очакват да го правя.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар