1 билет = 4 EXIT фестивала


След почти две десетилетия, управлявайки най-успешния фестивал в Югоизточна Европа – EXIT в Сърбия, и неговите посестрими събития в Черна гора и Румъния, екипът на EXIT отправя поглед към хърватския морски бряг! Събитието, което притежава четири награди за най-добър европейски фестивал, свързва всички тези четири фестивала под един чадър и ги обединява под името EXIT Summer of Love 2017. Специална оферта, изпълнена с ваканционен дух, под мотото "1 билет = 4 фестивала", е в сила до 15 януари.  Всеки, купил билет за EXIT Festival в Сърбия, получава безплатни билети за останалите три фестивала на EXIT в Хърватия, Черна гора и Румъния!

Големият фестивален шлем открива Sea Star – нов фестивал в Умаг, който ще се проведе на 26 и 27 май в курорта Стела Марис, Хърватска. Сред първите обявени банди са The Prodigy, Dubioza kolektiv и хърватските домакини Urban&4. Новият блестящ фестивал на Адриатическо море ще представи десетки от най-важните артисти в глобалната и регионалната музикална сцена на шест сцени. Следващата глава в Любовното лято на EXIT 2017 е Revolution Festival, който ще се проведе на 2 и 3 юни в очарователния румънски град Тимишоара. Този фестивал е номиниран в две категории на Европейските фестивални награди: за най-добър нов фестивал и за най-добър малък фестивал за 2016 (Best New and Best Small Size Festival).

Веднага след любимия на всички EXIT, който тази година ще се проведе между 6 и 9 юли в колосалната Петроварадинската крепост, приключението продължава на юг към четвъртото издание на Sea Dance от 13 до 15 юли! През 2016 година над 300 000 меломани тръгнаха на път през Балканите и споделиха незабравими 10 дни в музикални емоции.

За да свърже своите фестивали още повече, EXIT стартира най-голямата оферта в историята си! Само до 15 януари на цената на един билет за EXIT – 115 лв, всеки ще получи безплатно билети за другите три фестивали на EXIT: Sea Star в Хърватия (26-27 май), Revolution festival в Румъния (2-3 юни), и Sea Dance festival в Черна гора (13-15 юли).

Пакети с транспорт и настаняване за EXIT Summer of Love 2017, включващи билети, настаняване и трансфер от София до Нови Сад са налични на Partytravel.bg

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни