Притежателите на 3-, 6- и 12-месечни карти за градския транспорт в София, както и на пенсионерски, ученически и студентски карти ще могат да закупят билети за Младежки театър "Николай Бинев" с 50% отстъпка.

Това съобщи БНТ, позовавайки се на Столичната община и младежкия театър. "Мисля, че особено младите хора ще обърнат специално внимание на тази възможност, като по този начин изпълняват две важни цели - от една страна, да намалят вредните емисии във въздуха по този начин. И, от друга страна, разбира се, да се възползват от възможността да посетят Младежкия театър с прекрасните представления и най-вече с изключително талантливите млади актьори на България", казва кметът Йорданка Фандъкова пред медията.

Инициативата се нарича "Спирка Младежки театър". За да се възползват, пътниците ще трябва да си вземат специален талон с логото на кампанията от пунктовете за продажба на превозни документи на Центъра за градска мобилност. С него ще могат да получат намалението си на касата на Младежкия театър, предаде БТА. По информация на БНТ билети ще могат да бъдат закупени и в самите пунктовете за продажба на Центъра за градска мобилност.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар