Леонардо Ди Каприо разпространи първа снимка от снимачната площадка на Once Upon a Time in Hollywood - новият филм на Куентин Тарантино, който ще можем да гледаме през лятото на следващата година.

В разпространената снимка виждаме не само Лео, но и друга голяма холивудска звезда, участваща в проекта - Брад Пит. Двамата ще имат доста общи кадри в лентата, тъй като в самия филм Брад Пит ще играе ролята на дубльор на Ди Каприо. Самият Лео ще играе ролята на актьор, борещ се да оцелее в Холивуд. И живеещ в съседство с къщата на актрисата Шарън Тейт.

Става въпрос за същата Шарън Тейт, половинка на режисьора Роман Полански, която през 1969 година е убита брутално от култа на Чарлс Менсън. В Once Upon a Time in Hollywood ролята на Тейт ще бъде поета от прекрасната Марго Роби. По време на смъртта си, Шарън Тейт е бременна в осмия месец.

Това ще бъде деветият филм в кариерата на Куентин Тарантино. Преди време легендарният режисьор бе заявил, че ще се оттегли след десетия си филм. А дали ще спази обещанието си, вероятно ще разберем скоро. Със сигурност обаче очакваме с нетърпение следващия му проект.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар