Новият филм на Куентин Тарантино ще носи името Once Upon a Time in Hollywood. Лентата ще бъде фокусирана върху зловещия култ на Чарлс Менсън, който в края на 60-те години извършва няколко брутални убийства в Калифорния.

Най-известното от тях се случва на 9 август 1969 година, когато "Семейството на Менсън" отнема живота на бременната актриса Шарън Тейт. В този момент красивата Тейт носи детето на известния филмов режисьор Роман Полански. В периода между 8 и 9 август 1969 година, култът на Чарлс Менсън взима общо пет жертви.

Once Upon a Time in Hollywood ще ни представи някои наистина забележителни имена в своя актьорски състав. На този етап знаем, че участие в лентата ще вземат Брад Пит и Леонардо Ди Каприо. Получихме обаче потвърждение, че към тях двамата ще се присъединят други големи имена от света на киното.

Вече покойният Чарлс Менсън в съдебната зала.

Прекрасната Марго Роби ще влезе в печалния образ на Шарън Тейт - най-известната жертва на "Семейството на Менсън". По времето на убийството, Тейт е бременна в осмия месец. Известно е, че тя моли убийците от култа да пощадят поне детето ѝ, но от тяхна страна не е проявена никаква милост.

С роли в продукцията на Куентин Тарантино се сдобиха и трима от любимите актьори на американския режисьор - Кърт Ръсел, Тим Рот и Майкъл Мадсен. Който познава творчеството на Тарантино знае добре, че той е работил и преди с тях.

Красивата Шарън Тейт, станала жертва на култа на Чарлс Менсън.

Съобщава се също така, че Бърт Рейнолдс също може да получи роля в продукцията. Той е в преговори да изиграе ролята на 80-годишния слепец, който отдава ранчото си под наем на Чарлс Менсън и неговите последователи, само месеци преди убийствата. Знаем, че в замяна на ранчото, Менсън е позволил на собственика на имота да спи с някои от последователките му.

Със сигурност Once Upon a Time in Hollywood е проект, който предизвиква интереса ни. А докато го видим на големия екран, имате достатъчно време, за да се запознаете със зловещата история на Чарлс Менсън и неговия култ.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар