Спенс има who you bol в новото си видео


Станислав Найденов - Спенс. Няма как да не знаете това име, защото Спенснята беше, а и си остава фактор на българската хип-хоп сцена. По един или друг начин, с повече или по-малко хора, които продължават да се интересуват от нещата, които прави.

Впрочем, от доста време насам Спенс видимо приема музиката повече на майтап или като средство, чрез което да каже по някоя друга дума на хората, повярвали ли си твърде много, че могат да бъдат звезди в България. Сещате се кого визирам, нали?


Макар и отдавна да е спрял да демонстрира лирическите мускули, които отдавна е показал, че притежава, но е "прибрал" някъде в гардероба, тук-таме Спенснята успява да ни зарадва с някой друг проект. По-лежерно, по-хумористично, по-зряло, ако щете. Без да претендира за супер продукция или да се фука с лъскави видеа, по които тийнейджърите да точат (най-често) виртуални лиги.

Пореден пример за подобен проект от Спенс е парчето "Who You Bol", чието заглавие си е направо гениално, веднъж щом вникнете в идеята. А вие несъмнено ще го направите. А щом го направите, усмивка ще огрее по лицата ви. Защото Спенс не е забравил как да си поднася нещата. Просто го може.

 

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

1 Коментар

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни