Познаваме и обичаме Мейси Уилямс и Софи Търнър от мегашоуто на HBO "Игра на тронове", където двете британки умело играят ролите на двете сестри Старк - Аря и Санса. Оказа се, че и в реалния живот те двете са почти като сестри.

Знаем го по много причини, някои от които са и в следното видео, показващо някои от най-добрите им моменти заедно.

 

Оказва се, че двете актриси се обичат до такава степен, че Софи Търнър покани Мейси за шаферка на собствената ѝ сватба.

Както е известно, Софи Търнър се сгоди за гаджето си Джо Джонас. Двамата обаче не смятат да избързват със сватбата. Очаква се двамата влюбени да изчакат последният осми сезон на "Игра на тронове" да бъде заснет изцяло, преди тепърва да започнат да планират големия ден.

"Изчакваме снимките по сезона да приключат, преди да се захванем с това", посочи Софи Търнър.

Попитана дали вече кандидатства за ролята на шаферка, Мейси Уилямс отвърна: "О, аз вече я получих".

Вижте и цялото ѝ интервю за Radio Times:

 

28-годишният Джо Джонас и 21-годишната Софи Търнър обявиха годежа си през октомври. Те са гаджета от около година, тъй че можем да кажем, че определено не си губят времето.

Тогава актрисата публикува снимка на годежния си пръстен в Instagram, а само за протокола ще кажем, че снимката е харесана повече от 1.8 милиона пъти.

"Казах "да", бе лаконичното, но напълно достатъчно обяснение на ситуацията от страна на Софи.

I said yes.

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Софи Търнър обаче не е единствената звезда от "Троновете", която ще надене венчална халка.

За сватба се готви и Кит Харингтън, когото прекрасно познаваме от ролята на Джон Сноу. Той ще сключи брак със сценичната си партньорка Роуз Лесли. Двамата се запознаха именно на снимачната площадка на "Игра на тронове".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар