Girl Power! Така можем да опишем парчето "Girls", което събира на едно място все любими имена като Рита Ора, Cardi B, Charli XCX и Bebe Rexha.

Песента е вдъхновена от зрелищната колаборация "Lady Marmalade" от 2001 година, която събра на едно място звезди от калибъра на Кристина Агилера, Lil' Kim, Mya и Pink. Формулата е вече добре позната - all-female.

Говорейки за новото си парче в съобщение до медиите, Рита Ора казва: "През последните няколко години бях толкова вдъхновена от всички тези силни жени, които не се страхуват да бъдат себе си. За онези момичета, които не се страхуват да управляват света. Това е нашата песен. Празнуваме любовта."

За Рита Ора това е следваща песен след дуета с Лиъм Пейн от саундтрака на "Петдесет нюанса освободени". През лятото ще можем да слушаме британката на живо във Варна, където тя ще гостува на събитието Varna Beach 2018.

Чуйте "Girls":


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар