Поп кралицата Риана отново е на корицата на Vogue. Перлата от Барбадос разкри пред списанието как се справя с критиките, поставена под светлините на прожекторите, и как реагира на хейтърските упреци, които получава по отношение на тялото си и външния си вид.

Истината е, че сме виждали Рири във всякаква светлина - безупречна, леко наедряла, в златната среда. В това отношение, певицата е истински хамелеон. Но най-любопитното е, че на нея просто не ѝ пука, дали в конкретния ден изглежда перфектно или е с някой друг килограм в повече.

Vogue

Риана не крие, че онлайн е изпитвала на гърба си не малко body shaming. Надали има известна жена от света на шоубизнеса, с която това да не е така. Според Рири, в случая най-важното е да подходиш с достатъчно чувство за хумор.

"Честно казано, просто трябва да се смееш на себе си", заяви Риана, добавяйки: "Имам предвид, че отлично зная кога съм дебела и кога съм свалила от теглото си. Приемам се с всякакъв тип тяло."

Vogue

Наскоро стана ясно, че поп звездата ще пусне своя собствена линия бельо, която ще носи името Savage x Fenty. Линията на Риана ще предлага размери за жени с всякакви форми.

"Тялото ми не е като на модел на Victoria's Secret", признава Рири. Тя сподели още: "Но въпреки това се чувствам много красива и уверена в бельото си."

Vogue

Риана признава, че в момента е във връзка, макар и да не желае да говори открито за партньора си. Слуховете обаче я свързват със саудитския бизнесмен и милионер Хасан Джамел. Спекулациите в тази насока станаха съвсем силни, когато папариците я заснеха с красив непознат по време на почивка в Испания миналото лято.

Vogue

През февруари Рири навърши 30 години, като самата тя осъзнава, че това пренася живота ѝ в съвсем нов етап на развитие. Пред Vogue тя споделя, че няма ни най-малка идея, какво точно се очаква от нея като жена на 30.

"Окей, вече съм на 30. Има ли определени неща, които се предполага, че трябва да правя? Трябва ли да започна да се притеснявам? Или може да замразявам яйцеклетките си? Какво точно правиш, когато си на 30?"

Vogue

Иначе в момента тя продължава да съвместява двете си различни същности - на поп звезда и бизнес дама.

В момента Риана готви нов албум с реге звучене, а освен това вече има собствена линия гримове и бюти продукти, които разтърсиха пазара. А както споменахме, Рири пуска и собствена линия бельо, като се очаква и това ѝ бизнес начинание да се окаже особено успешно.

Хубаво е да си Риана. Всичко ѝ се получава, а ние продължаваме да я обичаме все толкова силно.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар