Финалната част от поредицата на Сюзън Колинс "Игрите на глада" излиза в кината през идния ноември, а тези дни в глобалната мрежа се появи и първият цял трейлър на последния филм от франчайза - "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 2".

Както е известно, филмовата версия на последната книга от поредицата бе разделена на две части, а първата от тях получи някои противоречиви отзиви след появата си на голям екран. Сега обаче феновете на Катнис Евърдийн и компания са изпълнени с надежда, че кино-вариантът на епоса ще приключи на висока нота. Ние също се надяваме, защото това определено е франчайз с огромен потенциал. И заслужава качествен завършек.

Добре познати лица се завръщат в актьорския състав на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 2"

Носителката на "Оскар" Дженифър Лорънс се завръща в ролята на Катнис, която води революцията до самата входна врата на президента Сноу. Сред участниците в лентата са още Джулиън Мур, Елизабет Бенкс и любимият ни Уди Харелсън, който носи един особен допълнителен колорит на филмите.

Режисьор на ленатата е Франсис Лорънс, а ние ще можем да проследим финалните щрихи от битката на Катнис срещу автократичната власт и терор. Ще успее ли тя да постигне крайната победа? Ще трябва да почакаме, за да видим. Стискаме ѝ палци!

Следва и първият цял трейлър на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 2":


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар