Новите наръчници за Minecraft ще ви направят още по-добри играчи


Minecraft продължава да бъде една от световните гейминг сензации, а издателство ЕГМОНТ отново ще зарадва играчите с обновени официални наръчници.

"Minecraft: Наръчник за начинаещи", "Minecraft: Наръчник за работа с червен камък", "Minecraft: Наръчник за водене на битки" и "Minecraft: Наръчник по строителство" ще бъдат налични на българския пазар още през месец септември, като обновените издания са и с увеличен брой страници.

Книжките са разработени ексклузивно с Mojang/Microsоft, както и с участието на заклети фенове на играта. Издаването им е в синхрон с динамиката на развитие в дигиталната среда и непрекъснатите промени, които възникват в тези условия.

За 10-те месеца от издаването си четирите официални наръчника се утвърдиха и в България като ценен помощник за всеки, решил да усъвършенства уменията си за игра в необятния виртуален свят на Minecraft. А както знаем, броят на играчите е доста висок и в нашата страна. Тенденцията е той дори да се увеличи в следващите години.

Неизменно в класациите за най-продавани тийн книги в страната, те са предназначени за деца на възраст над 9 години и предлагат безспорно полезни съвети от експерти по Minecraft, сред които и от създателя на играта – Ноч. Казано по друг начин, можете да бъдете сигурни, че въпросните Minecraft наръчници са наистина полезни и ще ви свършат работа.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни