Minecraft продължава да бъде една от световните гейминг сензации, а издателство ЕГМОНТ отново ще зарадва играчите с обновени официални наръчници.

"Minecraft: Наръчник за начинаещи", "Minecraft: Наръчник за работа с червен камък", "Minecraft: Наръчник за водене на битки" и "Minecraft: Наръчник по строителство" ще бъдат налични на българския пазар още през месец септември, като обновените издания са и с увеличен брой страници.

Книжките са разработени ексклузивно с Mojang/Microsоft, както и с участието на заклети фенове на играта. Издаването им е в синхрон с динамиката на развитие в дигиталната среда и непрекъснатите промени, които възникват в тези условия.

За 10-те месеца от издаването си четирите официални наръчника се утвърдиха и в България като ценен помощник за всеки, решил да усъвършенства уменията си за игра в необятния виртуален свят на Minecraft. А както знаем, броят на играчите е доста висок и в нашата страна. Тенденцията е той дори да се увеличи в следващите години.

Неизменно в класациите за най-продавани тийн книги в страната, те са предназначени за деца на възраст над 9 години и предлагат безспорно полезни съвети от експерти по Minecraft, сред които и от създателя на играта – Ноч. Казано по друг начин, можете да бъдете сигурни, че въпросните Minecraft наръчници са наистина полезни и ще ви свършат работа.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар