Имате ли профил в Instagram? Така си и помислихме. А знаехте ли, вече можем спокойно да правим там и любимия си шопинг?

Социалната мрежа, предназначена само за снимки, е доста разпространена и в чужбина, и у нас, а от нея се възползват както знаменитости, така и съвсем не толкова известни хора. Ние също имаме по един профил там, не пропуснахме да направим такъв и на VIBES, който можете да последвате тук.

След броени дни обаче мрежата, популярна със своите хаштагове, ще придобие още една функция, която, признаваме си, отдавна очаквахме. Става въпрос за бутона Shop Now, който ще даде възможност на потребителите директно да закупуват артикулите, които виждат на снимките. Това вече ни звучи супер, ама супер удобно.

Един от двамата основатели на Instagram – Кевин Систром – обяви новината броени минути, след като получи престижната 2015 CFDA Media Award. И допълни, че със съдружника му Майк Кригър считат, че иновацията е съвсем логична стъпка напред. Одобряваме!

Тестовият период започва до няколко дни. Реакциите в мрежата вече са противоречиви, което не ни изненадва изобщо. Нямаме търпение обаче да видим как ще функционира новата своеобразна шопинг дестинация и дали тук, в България, ще можем да се възползваме напълно от нея. Предполагаме, че "да", но вероятно малко по-късно.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар