За това лято спокойно можем да кажем, че беше посветено на миньоните. Жълтурковците, с които се запознахме преди няколко години в двете части на анимацията „Аз, проклетникът“ окупираха киното и си направиха филм, посветен само и единствено на тях. Истински пробивни калпазани са, няма спор за това. В момента поп културата е направо луда по тях.

 

И покрай него се озоваха дори в модата под формата на яркожълтите миньонски обувки на Сандра Бълок, с които се появи на премиерата на лентата. Те пък, от своя страна, са дело на дизайнера Рупърт Сандерсън, който определено е вложил доза креативност и още по-голяма доза екстравагантност в създаването им.

Но нека не се отклоняваме. Днес ви представяме едно друго модно превъплъщение на слънчевите мъници. Как биха изглеждали известни фигури от бляскавия fashion свят, ако бяха миньони? Е, няма как да оспорим - супер актуално е всичко това в момента, тъй че определено се позабавлявахме с тях. Дали пък да не се направи нов филм изцяло с тези варианти на симпатичните миньони? Сигурни сме, че интерес към подобен проект със сигурност ще има.

Ами… ето така. Признаваме си, идеите са доста сполучливи и определено ни разсмяха. Чудим се само дали Анна Уинтър и Карл Лагерфелд също са подходили с чувство за хумор, след като са ги видели?

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар