Крисчън Бейл влиза в кожата на Енцо Ферари


Носителят на "Оскар" Крисчън Бейл ще се превъплъти в легендарния автомобилен магнат Енцо Ферари, а биографичният филм за италианеца ще бъде под режисурата на Майкъл Ман.

Очаква се снимките на "Ферари" да стартират през следващото лято, като Крисчън Бейл вече е дал съгласието си да поеме ролята.

Дългогодишната мечта на Майкъл Ман

Самият Майкъл Ман се опитваше от години насам да реализира проекта си за живота на Енцо Ферари, като този път режисьорът на "Жега" най-сетне ще получи този шанс.

Очаква се лентата да ни върне назад към 1957 година, проследявайки един от най-наситените откъм емоции и житейски обрати периоди в живота на Енцо Ферари.

Крисчън Бейл и Майкъл Ман пък ще обединят сили за първи път от 2009 година насам, когато двамата работиха по "Обществени врагове" с Джони Деп в главната роля.

Енцо Ферари - едно огромно име в автомобилната индустрия

Роден в италианския град Модена в края на 19-и век, Енцо Ферари ще остави ярък отпечатък в развитието на автомобилната индустрия. Днес компанията, основана от него и носеща неговото име, е сред лидерите в създаването на луксозни коли. Ферари е и един от водещите отбори във Формула 1, което допълнително увеличава престижа на марката. Италианецът умира на 90-годишна възраст през 1988 година, като със сигурност до последния си час е бил горд от създаденото от него.

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни