Крисчън Бейл влиза в кожата на Енцо Ферари


Носителят на "Оскар" Крисчън Бейл ще се превъплъти в легендарния автомобилен магнат Енцо Ферари, а биографичният филм за италианеца ще бъде под режисурата на Майкъл Ман.

Очаква се снимките на "Ферари" да стартират през следващото лято, като Крисчън Бейл вече е дал съгласието си да поеме ролята.


Самият Майкъл Ман се опитваше от години насам да реализира проекта си за живота на Енцо Ферари, като този път режисьорът на "Жега" най-сетне ще получи този шанс.

Очаква се лентата да ни върне назад към 1957 година, проследявайки един от най-наситените откъм емоции и житейски обрати периоди в живота на Енцо Ферари.

Крисчън Бейл и Майкъл Ман пък ще обединят сили за първи път от 2009 година насам, когато двамата работиха по "Обществени врагове" с Джони Деп в главната роля.

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни