Кредит от лицензирана фирма


В последно време бърз кредит стана предпочитана опора за разрешаване на финансовите проблеми на много българи. Бързи кредити се отпускат от лицензирани фирми в бранша. Техните условия по онлайн кредити са ясни и точни. Де факто кредити онлайн е услуга в кредитирането, предлагана и от много банки в продължение на години. В същото време, за разлика от кредитирането от банкова институция, да се получат бързи кредити онлайн от специализирани фирми за това, е много по-бързо и лесно. Кандидатстването става за няколко минути и е изцяло онлайн. Това предполага комфорт, а също така и че парите ще са в сметката ви до минути. Бързи заеми се отпускат без доказване на доход, както и само срещу лична карта. Това е немислимо, когато говорим за банка. Кредит без доказване на доход е услуга, която предполага, че вие имате достатъчно приходи в месеца, с които ще погасите задължението си. Те могат да идват от хонорари, различни договори за изпълнение на поръчки и други.


Важно при тегленето на кредити без трудов договор е да се доверите на лицензирана фирма. Знаете, а някои дори са виждали листовки или пък са се парили от вземането на бърз кредит от не лицензиран кредитодател. Такива са много лихвари и частни лица. Те не просто работят извън закона, но дори са опасни, както за финансите ви, така дори и за здравето ви. Поради тази причина не бива никога да се подвеждате по обещанията им за бързи пари до 5000 лева например. Не се подвеждайте и по съобщенията им, че ще ви отпуснат кредит до заплата без доказване на доходите и дори ако имате лошо кредитно минало. В действителност вземането на пари от такива лица е бързо, но там нямате никаква гаранция за това какви пари ще трябва да върнете в последствие. Възможно е лихвата да се промени на база решение на човека дал ви кредита. Така в един момент може да сте взели 5000 лева, а да трябва да върнете сумата равна на един апартамент.

Поради тази причина много специалисти съветват да се доверявате само и единствено на фирми лицензирани в предлагането на бързи кредити.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни