Сезон 8 на "Игра на тронове" ще бъде последен за фентъзи епоса на HBO, а отдавна знаем, че шоуто ще се завърне в ефир едва през 2019 година. А по всичко изглежда, че вече знаем и кога точно.

Голямата тайна издаде любимата ни Мейси Уилямс, играеща в сериала ролята на Аря Старк. Говорейки пред британското издание Metro, Мейси уточни кога точно се очаква "Троновете" да се завърнат в ефир.

"Приключваме през декември, а първият епизод ще бъде излъчен през април (2019). Има време от четири месеца за тези големи епизоди. Много неща ще трябва да се свършат по време на финалната им обработка. Не бихме искали да бързаме, защото наистина дължим на нашите фенове и аудитория да им представим възможно най-добър сезон", сподели Мейси.

Април като премиерен месец не е нещо ново за "Игра на тронове". Шест от седемте сезона досега са стартирали именно през април или края на март. Единствено през 2017 година премиерата бе изместена за лятото, защото времето за неговата продукция бе повече.

Мейси Уилямс в ролята на Аря Старк

Вече обаче се появиха съмнения относно истинността на цитатите, предоставени от Metro. Най-вече по отношение на думите на Мейси Уилямс, че продукцията на сезон 8 ще приключи през декември.

Досега чувахме, че това ще се случи в края на лятото. Друга от звездите на сериала Питър Динклидж наскоро бе цитиран, че снимките са приключили наполовина. От HBO пък все още няма коментар по този въпрос.

Попитана за последните епизоди на Аря Старк, Мейси Уилямс коментира: "Бих искала Аря да открие своето истинско "аз". Бих искала тя да се освободи от гнева и отмъщението, които я съпътстват в това приключение. Бих се радвала тя да бъде щастлива".

Пред Metro Мейси споделя, че вероятно ще се чувства странно, когато шоуто приключи. "Ще бъде странно, когато спра да виждам редовно екипа. Всички се разбираме много добре и сме много задружна група."

Тя все пак признава, че краят на "Игра на тронове" ще ѝ позволи да се концентрира върху бъдещото развитие на кариерата ѝ.

"Ще имам много повече време, за да се захвана с други проекти, които по някакъв начин досега съм пропускала.  Макар и да не смятам, че това е нещо негативно. Но да имам свободно време и да мога да избирам какво да правя през цялата година - наистина нямам търпение за това".

Питър Динклидж като Тирион Ланистър

Колегата на Мейси Уилямс Питър Динклидж от своя страна смята, че това е "перфектното време" за края на "Игра на тронове".

48-годишният актьор влиза брилянтно в ролята на Тирион Ланистър и е един от най-обичаните от страна на феновете.

"Време е. И от гледна точка на историята. Това е перфектното време всичко да приключи. Понякога се случва така, че сериалите продължават повече, отколкото трябва.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар