Съдейки по предишния ни опит с нея, спокойно можем да заключим, че полуголите селфита пред огледалото са крайъгълен камък в съществуването на госпожа Ким Кардашиян-Уест.

Предполагаме, че когато не си зает с почти нищо от професионална гледна точка, няма как да не разполагаш и с твърде много свободно време за губене. А оттук следва и същественият въпрос - какво да правя с всичкото това време?

Явно попаднала в такъв момент на размисъл, Ким К реши да се върне към корените. А именно - смъкване на дрехите, взимане на телефона и добре отработеното заставане пред огледалото.

Вчера риалити звездата и съпруга на Кание Уест зарадва последователите си в Instagram, позирайки пред огледалото, носейки единствено скъпо бельо на Tom Ford, инкрустирано с кристали. Всичко останало бе свършено от камерата на iPhone-а ѝ.

Вижте я:

📸

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар