Netflix разказва историята на Майкъл Джордан


Коби Брайънт е добър. ЛеБрон Джеймс е добър. Стеф Къри е добър. Но само един наистина е G.O.A.T. (Greatest of All Time). И неговото име е Майкъл Джордан.

Стрийминг платформата Netflix ще ни разкаже за живота и кариерата на легендарния баскетболист, добил световна слава с изявите си за Чикаго Булс.

Поредицата ще носи името The Last Dance и ще се концентрира върху сезон 1997/98 от НБА, който е и последният шампионски сезон на Джордан с "биковете". Според информация на The Hollywood Reporter, The Last Dance ще съдържа повече от 500 часа невиждан до този момент видео материал от въпросния сезон.

Коментар относно това, което виждаме, ще дава самият Майкъл Джордан, както и други знакови фигури от историята на Чикаго Булс.

 

Очаква се The Last Dance да бъде достъпен за гледане в каталога на Netflix през следващата година.

"Въздушния" Майкъл Джордан е шесткратен шампион на НБА с отбора на Чикаго Булс. С "биковете" той печели трофея през 1991, 1992, 1993, 1996, 1997 и 1998 година. Също толкова пъти е бил избиран за M.V.P. (най-полезен играч) на финалите на шампионата. Освен това, легендарният американец е и 14-кратен участник в Мача на звездите на НБА.

Освен всичко това, роденият в Бруклин баскетболист е първият спортист в историята, успял да направи състояние от 1 милиард долара. За това сериозно спомага контрактът, който той има подписан с концерна за спортна екипировка Nike.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни