Приключиха снимките по "Ирландецът" на Мартин Скорсезе

Основните снимки на "Ирландецът" официално приключиха на 5 март, потвърди Мартин Скорсезе в страницата си в Instagram.

Работата по драмата започна през август миналата година в и около Ню Йорк. Лентата отбелязва завръщането на Скорсезе в гангстерския жанр и го събира с неговата бивша муза Робърт Де Ниро.

Филмът е биографичен и криминален, предстои да излезе през 2019 г. в онлайн платформата Netflix.

"Ирландецът" е по мотиви на книгата "I Hear You Paint Houses" от 2003 г. на Чарлс Бранд, която разказва за Франк "Ирландецът" Шейрън, който е наемен убиец.

Шейрън изпълнява над 20 поръчки за мафията и се предполага, че участва в смъртта на легендарния шеф Джими Хофа, който изчезва през юли 1975 г. и никога не е бил открит. Във филма участват още Джо Пеши, Ал Пачино и Рей Романо.

Филмът ще бъде по кината чак през 2019 година, а причина за забавянето са специалните ефекти. Проектът ще представи Де Ниро във всичките версии на Шейрън. Скорсезе работи с Industrial Light and Magic за подмладяването и състаряването на Де Ниро, подобно на това, което компанията направи с Брад Пит в "Странният случай с Бенджамин Бътън“.

Ирен Бабачева

Ирен Бабачева има бакалавърска степен по Медии и журналистика, както и магистърска степен по Връзки с обществеността. Интересите ѝ са в сферата на модата, лайфстайла и киното. Обича да изследва артисти и техните биографии, докато не научи факти, които са неизвестни дори за тях самите.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни