Основните снимки на "Ирландецът" официално приключиха на 5 март, потвърди Мартин Скорсезе в страницата си в Instagram.

Работата по драмата започна през август миналата година в и около Ню Йорк. Лентата отбелязва завръщането на Скорсезе в гангстерския жанр и го събира с неговата бивша муза Робърт Де Ниро.

Филмът е биографичен и криминален, предстои да излезе през 2019 г. в онлайн платформата Netflix.

"Ирландецът" е по мотиви на книгата "I Hear You Paint Houses" от 2003 г. на Чарлс Бранд, която разказва за Франк "Ирландецът" Шейрън, който е наемен убиец.

Шейрън изпълнява над 20 поръчки за мафията и се предполага, че участва в смъртта на легендарния шеф Джими Хофа, който изчезва през юли 1975 г. и никога не е бил открит. Във филма участват още Джо Пеши, Ал Пачино и Рей Романо.

Филмът ще бъде по кината чак през 2019 година, а причина за забавянето са специалните ефекти. Проектът ще представи Де Ниро във всичките версии на Шейрън. Скорсезе работи с Industrial Light and Magic за подмладяването и състаряването на Де Ниро, подобно на това, което компанията направи с Брад Пит в "Странният случай с Бенджамин Бътън“.

Автор

Ирен Бабачева има бакалавърска степен по Медии и журналистика, както и магистърска степен по Връзки с обществеността. Интересите ѝ са в сферата на модата, лайфстайла и киното. Обича да изследва артисти и техните биографии, докато не научи факти, които са неизвестни дори за тях самите.

Напишете коментар