Може и да е само за няколко секунди, но пак е нещо. HBO бяха така любезни да ни покажат кратък фрагмент от финалния осми сезон на "Игра на тронове", който ще можем да проследим през следващата година.

Когато казахме секунди, далеч не преувеличихме. Става дума буквално за три секунди, които обаче представляват чисто нов материал от снимачната площадка на шоуто.

HBO разпространи видео, в което компанията промотира най-добрите си продукции за следващата 2019 година. Малко след първата минута можем да видим прегръдка между Джон Сноу и Санса Старк, която, до този момент, не бяхме виждали. Според Entertainment Weekly, въпросният момент е именно от предстоящия осми сезон на фентъзи сагата.

https://www.youtube.com/watch?v=ouA24T1Tz-Y

 

Следващият осми сезон на "Троновете" ще бъде и последен. Битката за Железния трон навлиза в своя най-сюблимен момент. Но заложено е и много повече, имайки се предвид настъплението на Нощния крал през вала.

Повечето от актьорите, участващи в сериала, вече предупредиха феновете да очакват разтърсващи събития. А дали това наистина ще е така, предстои да видим.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар