Домът за 2 милиона долара на Емили Ратайковски и Себастиан Беър-МакКлард


Топмоделът Емили Ратайковски и актьорът Себастиан Беър-МакКлард са женени от около три месеца, като те ще имат лукса да стартират семейния си живот на наистина чудесно място.

Двойката плати сериозната сума от 2 милиона долара за собствен дом, намиращ се в хипстърския квартал Ехо Парк в Лос Анджелис.

Имението разполага с три спални и още толкова бани, като къщата е построена през 1946 година. Имотът обаче е модернизиран напълно, което му дава съвременен вид и бохемско усещане, пасващо си с естетиката на алеята му.

Стилна камина ще осветява дневната в студените зимни вечери, а заобикалящите къщата дървета ще осигуряват чувство на ценно спокойствие на Емили и Себастиан.

Имотът разполага и със собствена градина, разбира се, която, убедени сме, че ще бъде използвана по предазначение, когато времето го позволява.

Емили Ратайковски изненада всички, след като взе решение да се омъжи тайно за Себастиан Беър-МакКлард. В един момент двойката просто обяви сватбата си, без изобщо да знаехме за намеренията им.

Още по-изненадващото е, че Емили и Себастиан бяха заедно от съвсем малко време, когато се решиха на крачката.

Напълно в тон със съвременните реалности, Емили Ратайковски използва story-тата в Instagram, за да обяви, че вече е омъжена.

Преди да се озове в обятията на Себастиан Беър-МакКлард, Емили имаше дълга връзка с Джеф Магид.

Е, ако не друго, двамата влюбени стартират семейния си живот на наистина готино място. Остава да им пожелаем щастие и любов!


VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни