Нови кадри от дългоочакваната адаптация на световноизвестната манга Дух в броня ни въвеждат в света на майора – уникален по рода си хибрид между човек и робот.

Тя ръководи елитната част Отряд 9, чиято основна функция е да се противопоставя на най-опасните престъпници и екстремисти. Сега пред специалния отряд се изправя враг, чиято единствена цел е да унищожи всички разработки в кибертехнологиите на Hanka Robotic.

В ролята на майора влиза едно от любимите лица на Холивуд – Скарлет Йохансон.

Има обаче един проблем – когато са създавали майора, паметта й е трябвало да бъде заличена, за да служи без въпроси и съмнения на системата. Една грешка ще позволи на спомените й да започнат да се връщат, а това неминуемо води до редица въпроси за произхода на хибрида, както и до съмнение в мотивите системата да спаси точно нея.

А когато попада в свят на противоречия, героинята на Скарлет Йохансон ще може да се довери единствено на себе си, за да разбере истината.

Режисьор на проекта е Рупърт Сандърс, за когото това е едва втори филм след Snow White and the Huntsman от 2012 година. Освен Скарлет Йохансон, в "Дух от броня" ще видим още Майкъл Пит, Чин Хан, Жулиет Бинош, Пилоу Асбек и други.

Дух в броня е в кината на 3D,  IMAX 3D и 4DX от 31 март 2017.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар