Леонардо Ди Каприо продължава търсенето си на първи "Оскар", като и този път холивудската суперзвезда ще заложи на тандем с легендарния режисьор Мартин Скорсезе.

Естествено, ако преди това не постигне успех със "Завръщането", за което наистина му стискаме палци. Лентата на испанския режисьор Алехандро Иняриту изглежда обещаваща и нищо чудно да постигне голям успех на следващите "Оскари".

Добре познатият ни тандем ще обедини сили по проекта Devil In The White City ("Дявол в белия град"), където под режисурата на Скорсезе, Лео ди Каприо ще се превъплъти в кожата на серийния убиец от Чикаго д-р Х. Х. Холмс, описван като "Ханибал Лектър на 19-и век". Наистина зловещо описание, нали? Не бихме искали да срещаме подобен човек, особено в някоя затънтена уличка.

Точният брой жертви на Х. Х. Холмс е неизвестен, но се предполага, че бройката може да достигне и 200 души - предимно жени. Серията си от убийства Холмс извършва по време на Световния панаир в Чикаго през 1893 година, като убиецът примамва жертвите си в своята хотелска стая, където ги изтезава, а в последствие - и отнема животите им.

Лентата ще бъде адаптация на книгата на Ерик Ларсон - "The Devil In The White City: Murder, Magic And Madness At The Fair That Changed America".

Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар