Ди Каприо и Скорсезе отново заедно в Devil In The White City


Леонардо Ди Каприо продължава търсенето си на първи "Оскар", като и този път холивудската суперзвезда ще заложи на тандем с легендарния режисьор Мартин Скорсезе.

Естествено, ако преди това не постигне успех със "Завръщането", за което наистина му стискаме палци. Лентата на испанския режисьор Алехандро Иняриту изглежда обещаваща и нищо чудно да постигне голям успех на следващите "Оскари".

Добре познатият ни тандем ще обедини сили по проекта Devil In The White City ("Дявол в белия град"), където под режисурата на Скорсезе, Лео ди Каприо ще се превъплъти в кожата на серийния убиец от Чикаго д-р Х. Х. Холмс, описван като "Ханибал Лектър на 19-и век". Наистина зловещо описание, нали? Не бихме искали да срещаме подобен човек, особено в някоя затънтена уличка.

Точният брой жертви на Х. Х. Холмс е неизвестен, но се предполага, че бройката може да достигне и 200 души - предимно жени. Серията си от убийства Холмс извършва по време на Световния панаир в Чикаго през 1893 година, като убиецът примамва жертвите си в своята хотелска стая, където ги изтезава, а в последствие - и отнема животите им.

Лентата ще бъде адаптация на книгата на Ерик Ларсон - "The Devil In The White City: Murder, Magic And Madness At The Fair That Changed America".

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни