Man of the Woods на Джъстин Тимбърлейк вече е достъпен за слушане.
Петият студиен албум на поп звездата Джъстин Тимбърлейк вече е достъпен за слушане в най-големите стрийминг платформи. Проектът носи името Man of the Woods, като албумът съдържа продукция от имена като The Neptunes, Danja, J-Roc и Timbaland.

В началото на миналия месец Джъстин Тимбърлeйк представи първия сингъл от новия си албум - "Filthy", след което успяхме да чуем и още няколко от новите парчета. Джей Ти кръсти албума на своя син Силас, чието име се превежда като "човек на гората".

През месец март Джъстин ще тръгне на турне, с което ще промотира Man of the Woods пред феновете си. Гости на Тимбърлейк в новия му албум са звезди от калибъра на Алиша Кийс и Крис Стейпълтън.

Критиците вече дадоха позитивни отзиви на Man of the Woods. В Metacritic той получи оценка 61, като позитивни ревюта проектът получи от Rolling Stone и Entertainment Weekly.

Чуйте го:


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар