Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк са истински пример за здрав и успешен брак в Холивуд. В среда, в която разделите са нещо нормално и се случват непрекъснато, Джесика & Джъстин са все още заедно и по-влюбени отвсякога.

Говорейки пред People, 36-годишната актриса разкри рецептата на хармоничните си отношения с поп звездата. Поне през нейните очи.

"Комуникация, комуникация, комуникация", заяви Бийл, подчертавайки, че именно това е може би най-важният елемент на едно брачно съжителство.

"Умението да бъдеш изцяло искрен по отношение на чувствата и нуждите ти. Трявба да умеете да комуникирате напълно честно с партньора си. Поне засега, това работи за нас", добави актрисата, казвайки още: "Не искам да се бъркам във връзките на останалите хора, но това е нещото, което правим ние".

Самият Джъстин Тимбърлейк намекна за друга силна черта на брака му с Джесика Бийл. Поп изпълнителят публикува обща снимка на двамата в Instagram, добавяйки кратко, но ясно: "Тя ми пази гърба".

She’s got my back.

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк се ожениха на 19 октомври 2012 година, подписвайки се по време на почивка в италианския курорт Борджо Егнация.

Двамата имат и едно дете - тригодишният Силас Рандал. Семейството отпразнува третия рожден ден на Силас през уикенда, канейки на парти приятелите му, разкри още Бийл пред People.

Освен че е успешна актриса, Джесика Бийл развива и собствен бизнес. Тя е собственик на ресторант Au Fudge в Лос Анджелис.

И макар тя самата да се занимава с много неща едновременно, Джесика съветва да разпределяме силите си така, както бихме се справили.

"Качеството е по-важно от количеството. Заемайте се с това, с което можете да се справите. Фокусирайте се върху едно нещо. Не прекалявайте с мултитаскинга", съветва актрисата.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар