Помните ли първия iPod, изкаран на бял свят от Apple преди вече доста години? Сякаш мина цяла вечност, нали? Определено времето лети по-бързо отколкото ни се иска.

В една от разновидностите на рубриката "kids react", в която се наблюдават реакциите на деца по различни теми, малчуганите бяха "запознати" с първия в историята модел на iPod - архаичен и без тъчскрийн, за техен ужас. Вероятно децата се чудят как ли сме могли да живеем в толкова изостанал в технологично отношение свят.

Повечето от хлапетата трудно разбраха дори откъде се включва въпросната машинка, а останалите им реакции можете да проследите в следното видео:

 

Технологичният гигант Apple представя първия iPod през месец октомври 2001 година, като по този начин американската компания внася истинска революция относно начина, по който слушаме музика. Днес вече почти никой не използва айпода си, но е факт, че тази джаджа е едно от най-важните и ключови изобретения за последните 15 години.

За съжаление, вероятно съвсем скоро Apple ще преустанови изцяло продажбата на тези страхотни машинки. Няма да се учудим обаче ако доста хора продължат да ги използват, въпреки удобствата, които дават съвременните смартфони. Определено трябва да благодарим на Стив Джобс и за това страхотно изобретение, което успя да промени света ни.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар