Симона Халачева е една от любимите ни български актриси. Родена в София, Симона завършва НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" в класа на проф. Стефан Данаилов. В момента играе на сцената на Театър "София", където осъществява дебют с постановката "Скачай!".

През миналата година Симона осъществи и дебют на големия екран. Тя взе участие в лентата "Дамасцена" на режисьора Тодор Анастасов.

Тъй като харесваме индивидуалния стил на Симона извън сцената, решихме да се поровим в гардероба ѝ, за да проверим какво ще намерим там. Е, в крайна сметка намерихме дрехи, което и бе очакваното развитие на събитията.

От минали (я) сезон (и) в гардероба ми остава…

В гардероба ми остават две прекрасни дрехи, които не биха ми омръзнали никога... Рокля-риза от COS (един от любимите ми магазини за дрехи) и ленен гащеризон на Maje (открит за много по-ниска цена в един малък прекрасен бутик).

Любимото ми ново попълнение е…

Любимото ми ново попълнение открих в ZARA. Не мога да определя какъв вид дреха е това. Може да се носи като тънка връхна дреха, може да се облече като рокля.

Цветът на пролетта е…

Цветът на пролетта е ЗЕЛЕН!

Обувките за ежедневието са…

Обувките за ежедневието са спортни и удобни! Имам няколко чифта Converse, но бих казала, че не са подходящи за дълги разходки в пролетните дни. Краката ми са влюбени в този чифт adidas.

А за специални поводи залагам на…

Имам само един чифт обувки на ток, които чакат официален повод, за да бъдат разходени.

Аксесоарът, подходящ за почти всяка визия, е...

Обожавам аксесоари, най-вече колиета. Нямам такова, което да подхожда на всичко, защото обичам да имам всякакви цветове и форми. С удоволствие бих ви показала всичките си съкровища, но ще трябва да направите отделна рубрика за тях (смее се). Успях да отделя няколко. Повечето от тях са Joid'art. Любимият ми магазин за бижута!

И едно изключение, купено от сергия в Будапеща:

Секънд хенд/разпродажба находката на сезона е...

Честно казано не съм фен на секънд хенд шопинга. Но пък съм изключително доволна от тениските на ZARA този сезон. Цените и щампите им са супер, като идеално допълват пролетния ми гардероб.

Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар