Време е за Queen: вижте първи трейлър на "Бохемска рапсодия"


С голямо удоволствие можем да ви представим първи трейлър на "Бохемска рапсодия" - биографичният филм, посветен на една от най-великите рок банди на всички времена.

Звездата от "Г-н Робот" Реми Малек влиза в образа на неповторимия Фреди Меркюри, който ни напусна твърде млад през вече далечната 1991 година.

"Бохемска рапсодия" се разработва от 2010 година насам, като първоначално се смяташе, че Фреди ще бъде изигран от комика Саша Барън Коен. Сещате се - същият човек, който вдъхна живот на образи като Борат. През 2013 година обаче той напусна проекта, изразявайки "креативни несъгласия" с членовете на Queen относно лентата. Китаристът на бандата Брайън Мей дори стигна по-далеч, наричайки го "задник".

В крайна сметка продуцентите на филма наеха талантливия Реми Малек, което даде ход на проекта. Стигна се до нова критична точка, след като оригиналният режисьор на филма Брайън Сингър бе уволнен. Той бе заменен от Декстър Флечър, който продължи снимките.

Реми Малек от своя страна не крие, че тази роля е предизвикателството на живота му до този момент. В крайна сметка, говорим не за кого да е, а за Фреди Меркюри. Малек призна, че ролята би могла да съсипе кариерата му, но също така и да я изстреля нагоре.

"Бохемска рапсодия" ще дебютира по кино екраните на 24 октомври, когато е премиерата за Великобритания. На 2 ноември филмът ще тръгне и по кината в САЩ.

Вижте и въпросния първи трейлър на проекта

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни