Вижте нови снимки от биографичния филм за Queen


В онлайн пространството се появиха нови снимки от "Бохемска Рапсодия" - биографичната лента, посветена на рок титаните Queen и техния легендарен фронтмен Фреди Меркюри.

В ролята на Фреди Меркюри влиза звездата от "Г-н Робот" Рами Малек, докато Гилъм Лий ще влезе в кожата на Брайън Мей.


А ето ги и двамата заедно в момент от лентата:

Photo Credit: Alex Bailey

Преди няколко дни в ефира на Fox се появи презентация на филма, като бе пуснат и негов първи трейлър, който обаче все още не присъства в интернет. Поради това и все още не можем да ви го покажем.

Интервюиран бе главният човек в актьорския състав на лентата Рами Малек, който има трудната задача да пресъздаде на голям екран един от най-комплексните персонажи в цялата история на рок музиката.

Самият Рами признава, че е приел това предизвикателство с голям ентусиазъм, но и с доза притеснение от това, което предстои.

"Когато получих тази роля си помислих - "О, Боже - това ще предопредели цялата ми кариера." Две минути по-късно през главата ми мина и мисълта, че това всъщност може да убие кариерата ми."

В един момент самото бъдеще на проекта бе застрашено, след като оригиналният режисьор Брайън Сингър напусна продукцията. На негово място в режисьорския стол застана Декстър Флечър.

Рами Малек сподели, че за него е било истинско предизвикателство да пресъздаде начина, по който Фреди Меркюри е "изпълвал музиката си с болка и красота."

"Той е давал на всички, които гледат, разрешение да прегърнат своите несъвършенства и да пеят точно толкова силно, колкото могат", довери актьорът.

Китаристът на Queen Брайън Мей вече успя да види филма. Той е изпратил имейл на Рами Малек, в който казва, че видяното го е накарало да се просълзи. И че ако Фреди е бил жив, той също би бил горд от видяното.

Photo Credit: Courtesy Twentieth Century Fox

"Бохемска рапсодия" проследява пътя на Queen към световната слава, като ще надникнем и в екстравагантния лайфстайл на Фреди Меркюри - един от най-великите мъже в историята на ентъртейнмънт индустрията.

"Този филм се прави вече от 8 години, но напълно вярвам, че си заслужава. Гордея се от това, което сме постигнали", заявява продуцентът на лентата Греъм Кинг.

Той добавя: "Филмът е истинско празненство на музиката на Queen и посвещение на един от най-великите фронтмени в историята - Фреди Меркюри. Преодолявайки по пътя си стереотипи и очаквания, Фреди имаше смелостта да предизвика всички, вярвайки в себе си и в своята музика."

"Той и бандата постигнаха невиждан успех, а Фреди се превърна в един от най-обичаните певци на планетата. Той създаде наследство, което живее и до днес. Queen вдъхновяват аутсайдерите, мечтателите и любителите на музиката. А зад музиката стои човек, който умееше да се свързва с публиката по начин, по който много малко хора са успявали."

Рами Малек като Фреди Меркюри

Продуцентът Греъм Кинг не пропусна да отправи и комплименти по адрес на Рами Малек за изпълнението му.

"Имал съм късмета да работя с някои от най-добрите актьори, например - Леонардо Ди Каприо и Даниел Дей-Люис. Но изпълнението на Рами като Фреди определено е сред най-добрите, които съм виждал."

"Бохемска рапсодия" дебютира в кината на 2 ноември.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни