Време е отново да поговорим за Бионсе. При това - заради един наистина специален повод.

Ако светът на модата представлява интерес за вас, то със сигурност знаете, че неговата своеобразна нова година настъпва през септември. А календарът, на който можем да се доверим в най-голяма степен, е специалният септемврийски брой на американския Vogue.

Той е най-важният в годината и всеки детайл се изпипва прецизно от самата Анна Уинтър, която не прави никакви компромиси по отношение на него. Едва ли ви изненадваме с новината, че корицата е специално подбрана и може да се каже с най-голямо значение.

За пръв път в историята на Vogue, септемврийският брой ще бъде отреден за сама тъмнокожа дама. И тя е не коя да е, а самата Бионсе - кралицата на световната R&B музика.

Певицата вече два пъти е била на корица – през април 2009 и март 2013 година. Но септемврийското издание на Модната библия е със сигурност най-голямото ѝ постижение – както заради факта, че оглавява най-важния брой, но също и защото е третата тъмнокожа жена, която изобщо се снима сама на корица.

Добра работа, Queen B! Определено можем да кажем, че тази невероятна дама единствено небето е лимит. И определено си го заслужава, имайки предвид колко е продуктивна и колко усилено се труди.

Автор

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Напишете коментар