Един от любимите ни софийски барове "Петък" навършва достолепната възраст от десет години. И понеже има много приятели, решил е да почерпи.

За тези десет години "Петък" изживя своята собствена трансформация - от уютното мазе на бул. "Васил Левски" до новата му по-обширна локация на "Гурко" 21.

На идния 5 септември "Петък" те кани да отпразнуваш с него десетия му рожден ден. Подготвил ти е много музика, при това - точно от тази, която обичаш. Ако си сред приятелите на бара, разбира се.

https://www.youtube.com/watch?v=-ypcjgNU1z0

 

Партито започва още от 17 часа, когато на Колодрум София ще забият легендарните Stereo MC's - любимата ни британска банда, която пренася за пръв път хип-хоп музиката на стадионите. Те така и не изневериха на иновативния си стил, с който рисуват очертанията на поп и денс музиката вече над две десетилетия. Всичко от “Connected”, през “Black Gold” до “Dance Tonight” ще звучи на Колодрум София.

След тях ще можем да чуем и Tommy Cash - авангардното МС от Естония, пристигащо за първи път у нас.

Вечерта на Колодрум-а ще завърши с българско участие, а до 23 часа на сцената ще забият хип-хоп класиците Лого5 и инструменталните богове от DAYO.

https://www.youtube.com/watch?v=hVylfTju6Dc

 

След 23 часа партито се пренася в по-големия брат на "Петък" - *Mixtape 5*. Там един след ще имаме възможността да чуем на живо So Called Crew и NDOE, както и DJ сетовете на SAVA и DoLittle. Те ще ни предложат умело забъркан микс между рап, трап, грайм, байле фънк и електронно.

Подобаващ купон ще има и в самия бар "Петък", разбира се, където за настроението на гостите ще се грижат XONIC и Emil Prize.

А най-хубавото е, че навсякъде входът е свободен, защото е рожден ден, все пак. Заповядайте!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар