Легендарният Ал Пачино ще се снима за първи път във филм на Куентин Тарантино. Звездата от "Кръстникът" ще участва в амбициозната продукция на режисьора Once Upon a Time in Hollywood, разказваща историята на убийствата, извършени от култа на Чарлс Менсън в края на 60-те години.

По този начин актьорският състав на продукцията става още по-впечатляващ. С потвърдено участие в лентата са имена като Леонардо Ди Каприо, Брад Пит и Марго Роби, както и двама от големите любимци на Тарантино - Тим Рот и Майкъл Мадсен.

В Once Upon a Time in Hollywood Ал Пачино ще влезе в ролята на Марвин Шварц - агентът на ТВ звездата Рик Долтън, който ще бъде изигран от Леонардо Ди Каприо. И да - определено нямаме търпение да ги видим в общ кадър.

Наскоро Пачино получи висока оценка за представянето си в "Патерно". Предстои и негово участие в суперпродукцията "Ирландецът" на големия Мартин Скорсезе.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар