Вече можем да ви покажем първи пълен трейлър на McQueen - документалната лента, посветена на живота и кариерата на британския дизайнер Александър МакКуин.

Филмът е режисиран от Ian Bonhôte и Peter Ettedgui, като техният труд ще проследи делото на покойния дизайнер "зад кулисите" и ще хвърли светлина върху някои от най-паметните му моменти.

В това число влизат моменти като неговото AW98 шоу, което включваше модел, буквално обкръжен от огън. Или пък холограмата на Кейт Мос на AW06, която също ще бъде показана в документалната лента.

Вижте го:

 

McQueen ще проследи корените на Александър МакКуин, като ще надникне и в собствения му свят на гениално творчество и неизлечима следа в историята на модната индустрия.

Роденият в Лондон дизайнер е носител на Ордена на Британската империя. Бил е главен дизайнер на бранда Givenchy, а след това създава и собствен лейбъл, носещ името му.

Гениалният дизайнер сам отнема живота си на 11 февруари 2010 година, обесвайки се в дома си в Лондон.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар