Човек и добре да живее, все в някакъв момент опира до кредит до заплата

Да, крайно време е да има и поговорка за така популярния напоследък кредит до заплата.

Защото непредвидените разходи винаги оправдават името си и имат навика да ни изненадват все в най-неподходящите моменти.  Моменти, в които вече сме отделили финансови средства за други непредвидени разходи и очевидно се задъхваме за сватбата на приятел или поредния ремонт на автомобила, или зъб, който вече е станал нетърпим. В такива случаи един кредит до заплата не е грях, той ни помага да се стабилизираме в критичната ситуация. Благодарение на тези заеми човек може да продължи нормалното си съществуване.

Но преди да се вземе кредит до заплата, е добре да се отдели някакво време в проучване на фирмите, които ги предлагат. Невинаги най-агресивно рекламираните са най-добрата опция.
Хубаво е да се следи за няколко неща. Защото все пак на тази фирма човек оставя личните си данни, както и друга чувствителна информация. Ето защо е просто задължително организацията, от която ще се взима кредит до заплата, да е администратор на лични данни, който да е вписан в регистъра на Комисията за защита на личните данни. Точно като SmileCredit.

Когато става въпрос за по-сериозна сума, която ще се взима за кратък или по-дълъг период на изплащане, е добре да се провери дали фирмата е вписана като финансова институция в регистъра на Българската народна банка. Точно като SmileCredit. Естествено, не е достатъчно само организацията да отговаря на тези критерии. Но те са минимумът, под който не трябва да се пада, когато се взима кредит до заплата. Иначе има голям риск да се попадне на съмнителни лихвари, които могат да създадат само неприятности.

Удобството, с което се взима един кредит до заплата, също е от огромно значение.

И става въпрос за най-нормалните неща – като това да си го вземете, докато си пишете с приятел, който е тръгнал да се жени изненадващо и още по-изненадващо ви е нарочил за кумове. SmileCredit предоставя изцяло онлайн кандидатстване с 4 клика. А времето за одобрение е до 20 минути. Доста удобно. Освен това парите могат да се вземат от всеки офис на EasyPay или пък да се получат в лична банкова сметка. Не е трудно човек да прецени откъде да вземе кредит до заплата, ако ситуацията го изисква.

Следващия път когато ситуацията за пореден път е извънредна, един кредит до заплата е добро решение, което да ви върне в нормалния ритъм. Просто трябва да се проверят няколко неща, за да не се допусне грешно решение.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни