Хавиер Бардем ще играе в нова историческа серия на Стивън Спилбърг


Amazon се превръща във все по-амбициозен играч в света на стрийминг платформите. След като стана ясно, че компанията на Джеф Безос вече работи върху мащабен проект за сериал по "Властелинът на пръстените", новините за нови и нови продукции на компанията не стихват.

Лично великият Стивън Спилбърг застава зад четиричасови минисерии с историческа тематика, които ще проследят пътя и делата на конкистадора Ернан Кортес. Спилбърг ще има задачата да напише сериала, базирайки се на стар сценарий на Делтън Тръмбо.


В ролята на испанския конкистадор ще влезе Хавиер Бардем, а шоуто ще проследи мисията на Кортес и хората му до Мексико. Там конкистадорите подчиняват ацтеките, а Ернан Кортес добива огромна власт.

Според думите на самия Бардем, новото шоу ще изследва "най-доброто и най-лошото от човешката природа". Имайки предвид масовите кланета на конкистадорите в Латинска Америка, вероятно сами се сещате какво има предвид той под "най-лошото".

"Истинска привилегия е да разкажем тази епична история", добавя испанският актьор.

На този етап все още не разполагаме с информация, кога бихме могли да очакваме проектът да види бял свят. Но сме сигурни, че с подобни хора зад него, проектът няма как да не бъде успешен.

Говорейки за Стивън Спилбърг, вече очакваме по кината и неговия нов филм "Играч първи, приготви се", базиран върху едноименния роман на Ърнест Клайн.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни