Три задължителни модни придобивки за зимата


Дори и да сте страшно запалени по модата и пазаруването, и често да купувате куп ненужни неща само защото сте се поддали на внезапни шопинг пориви, има модни придобивки, които не са само каприз, а необходимост.

Кои три модни придобивки задължително трябва да присъстват в зимния ви шопинг лист?

Качествени зимни боти

Хубаво палто

Готина зимна рокля

Съчетаването на тези три артикула няма да ви затрудни, нито пък ще ви накара да се чудите дали ще изглеждате добре облечени на коледното парти, или по време на романтична зимна разходка из заснежения град.

При всички положения, крачетата ви трябва да се чувстват не само красиви и елегантни, но и добре защитени от студа и влагата. Добре изработените зимни боти се отличават със стабилни шевове, плътна подметка и средно висок удобен ток. Те защитават добре краката ви от студа с топлата си подплата и изолират стъпалата от мразовитите заледени улици с по-дебела подметка, снабдена с грайфери.

Актуалното палто за тази зима е цветно, отличаващо се, атрактивно. То е изработено от изкуствена или естествена кожа с дълъг косъм и е в ярки цветове. Подобно бижу на дизайнерското вдъхновение не само привлича погледа, но и ви кани да се сгушите в меката му прегръдка и да се почувствате кралицата на вечерта.

Моделите са къси, но топли и удобни за живота в градската джунгла. Коженото палто се съчетава добре с дълги ръкавици, особено ако моделът е с три-четвърти ръкави.

Зимната рокля отново следва няколко максими – да е едновременно женствена, предизвикателна, но и достатъчно топла и подходяща за студеното време.

Изберете прелъстително тясна рокля от трико или кожа, която гали тялото ви и подчертава фигурата или романтична и запомняща се зимна рокля от плътна материя и дантела, с която можете да заблестите както по време на новогодишното парти, така и в любимия си нощен клуб, където се отбивате в петък вечер.

Повече за това как да се облечете за зимата може да намерите на https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/насоки-при-избора-на-дамски-палта/

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни