Тази зима нестандартните пуловери завладяват модния хоризонт. Вече ви показахме някои от най-красивите модели този сезон, като сред личните ни фаворити попадат тези с перлени декорации и добрият стар овърсайз, разбира се.

Прочетете още: Топ тенденции: Най-красивите пуловери тази зима

В този пост ще си поговорим за една друга модна мания за студените месеци – т.нар. layered sleeves. Това са ръкавите, които виждаме от модните подиуми до стрийт модата. Откриваме ги върху ризи, вълнени блузи и дори рокли. И да, определено много ни харесват.

Тези ръкави придават голяма доза елегантност на визията, но същевременно са и смел моден избор.

Прочетете още: Топ тенденции: Къси панталони през зимата

Вижте няколко идеи за лесни и ефектни визии.

Автор

Диана Хрусанова и Мира Янева са стилисти и основателки на един от най-успешните и бързо развиващи се блогове в България – Atidora. Благодарение на своята креативност и професионализъм и на работата им с редица български и световни брандове, дизайнери и фотографи, те са доказателството, че „блогър“ може да се превърне в професия и у нас. Освен блогъри, Мира и Диана са преподаватели по Модна Журналистика, Моден ПР и Модна Стилистика към Националната Академия за Мода и са част от журито на двата престижни конкурса БГ Модна икона и Златна Игла. Невероятно, но факт – и двете са юристи по образование, все пак и в модата има право. Те са най-добри приятелки от детската градина, абсолютни фенове на heavy metal-а, антиутопиите, качественото кино и дългите пътешествия без карта. Определят себе си като модерни бохеми, които често залитат към glam rock стила. Нищо не може да ги убеди, че котка е по-добър домашен любимец от зайче.

Напишете коментар