Ако губите вдъхновението си през студените месеци и обикновените зимни полувери ви се струват скучни, помислете пак. Ние от Atidora ще ви дадем няколко лесни идеи за убийствено секси и стилни зимни визии, с които няма как да не привлечете вниманието. Специално за вас подбрахме най-красивите и впечатлителни пуловери за сезона.

Абсолютен фаворит и тази година си остава oversized пуловерът. С него може да постигнете впечатляваща визия много лесно. Може да заложите на ярък и запомнящ се цвят, като този сезон на мода е розовото. Ние ви съветваме да го съчетаете с ботуши над коляното и колан за стилна визия, а в ежедневието идеалното съчетание е с ниски рокерски ботуши и мрежест чорапогащник.

Тази година перлите бързо набират скорост и ги откриваме почти навсякъде – от деним и тюл до плетива. Напълно очаквано, едната водеща зимна тенденция са пуловери с перли.

Пуловерите с гол гръб са тенденция, с която няма как да не направите впечатление. Може да ги комбинирата с дънки, с къса или миди пола и винаги ще изглеждате много секси.

Четвъртата тенденция, на която ние от Atidora ви съветваме да заложите, са пуловери с мъниста, камъни и помпони. Те са идеални за предстоящата Нова година, ако решите да я прекарате в уютна обстановка, която не изисква лъскави официални рокли.

Автор

Диана Хрусанова и Мира Янева са стилисти и основателки на един от най-успешните и бързо развиващи се блогове в България – Atidora. Благодарение на своята креативност и професионализъм и на работата им с редица български и световни брандове, дизайнери и фотографи, те са доказателството, че „блогър“ може да се превърне в професия и у нас. Освен блогъри, Мира и Диана са преподаватели по Модна Журналистика, Моден ПР и Модна Стилистика към Националната Академия за Мода и са част от журито на двата престижни конкурса БГ Модна икона и Златна Игла. Невероятно, но факт – и двете са юристи по образование, все пак и в модата има право. Те са най-добри приятелки от детската градина, абсолютни фенове на heavy metal-а, антиутопиите, качественото кино и дългите пътешествия без карта. Определят себе си като модерни бохеми, които често залитат към glam rock стила. Нищо не може да ги убеди, че котка е по-добър домашен любимец от зайче.

Напишете коментар