Къси панталони през зимата? Защо не?

Модната реалност отдавна не страда от предразсъдъци за правилно и грешно, умело пренасяйки дрехи и аксесоари в най-неподходящите, на пръв поглед, сезони. Така например тениските вече са целогодишно облекло, а някои смели дами дори стигат по-далеч, обувайки сандали с чорапи. И макар на пръв поглед това да изглежда странно, всъщност много дизайнери вече са го правили и стъпката съвсем не е толкова голяма.

Но да се върнем на късите панталонки, които определено ще са един от хитовете тази зима. Комбинирани с клин или плътен чорапогащник, те са напълно носими и през студения сезон. Визята може успешно да бъде допълнена от ботуши над коляното или пък боти.

Има ги във всякакви варианти и се съчетават много лесно. С тях можете да постигнете страхотни стрийт визии за ежедневието, да ги ностите в офиса и да отидете на парти. Може да разгледате няколко идеи за лесни и ефектни визии с тях.


Автор

Диана Хрусанова и Мира Янева са стилисти и основателки на един от най-успешните и бързо развиващи се блогове в България – Atidora. Благодарение на своята креативност и професионализъм и на работата им с редица български и световни брандове, дизайнери и фотографи, те са доказателството, че „блогър“ може да се превърне в професия и у нас. Освен блогъри, Мира и Диана са преподаватели по Модна Журналистика, Моден ПР и Модна Стилистика към Националната Академия за Мода и са част от журито на двата престижни конкурса БГ Модна икона и Златна Игла. Невероятно, но факт – и двете са юристи по образование, все пак и в модата има право. Те са най-добри приятелки от детската градина, абсолютни фенове на heavy metal-а, антиутопиите, качественото кино и дългите пътешествия без карта. Определят себе си като модерни бохеми, които често залитат към glam rock стила. Нищо не може да ги убеди, че котка е по-добър домашен любимец от зайче.

Напишете коментар