Джъстин Бийбър смята тялото си за платно и произведение на изкуството, гордеейки се силно с всяка една от десетките си татуировки. Това става ясно от един от последните постове на поп звездата в социалната мрежа Instagram.

Бийбър показа тялото си от кръста нагоре, цялото "нашарено" от огромен брой татуировки. 24-годишният изпълнител вече почти няма свободно място по торса и ръцете си, но е категоричен, че не би се отказал от нито една от татуировките си.

"Ако татуировките не боляха, всеки щеше да ги има. Е, може би не всеки! На тялото ми има повече от сто часа сериозна работа, като не бих се отказал от нито една. Абсолютно обичам изкуството, като направих от тялото си платно. Толкова е забавно", написа канадецът в Instagram, показвайки в детайли голяма част от татусите си.

На показаната от Джъстин снимка можем да видим повече от най-мащабните му татуировки, сред които лъва и мечката гризли на двете му гърди, както и големия кръст и напдиса "Son of God". Точно под него пък се намира разперил крилете си орел и надписа "Purpose", както е името на последния му засега албум от 2015 година.

Не за първи път Джъстин Бийбър показва силно изрисуваната си предна част на тялото. Когато го стори за първи път в Instagram, мнозина от феновете му останаха шокирани, а дори и разочаровани от решението му да изрисува целия си торс.

Е, за нас няма проблем, ако той наистина усеща всеки един от татусите си като нещо важно и лично. А и животът си е негов, нали така?

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар