Неотдавна ви разказахме за най-новата книга на издателство Hybrid Books, посветена на знаменития дизайнер Алдо Гучи и една дълбоко пазена тайна от неговата семейна история. "Gucci. В името на моя баща" е дело на дъщерята на твореца - Патриция Гучи, родена от забранената любов между нейните родители.

Заедно с Hybrid Books ви даваме възможност да спечелите впечатляващата биографична книга. За да участвате в играта, е нужно да оставите Facebook коментар в настоящата статия (вижте най-долу) с отговор на следния въпрос:

Кой е дизайнерът, който ви вдъхновява и защо?

Ще очакваме вашите отговори от днес, 24 юли до 31 юли включително. Победителят ще обявим на 1 август в нашия сайт и Facebook страница.

Успех!

Книгата можете да закупите тук

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

10 коментара

 1. Кристиан Диор. За мен е символ на финес, класа, женственост, аристократизъм. Жената-Диор или Лейди Ди е дама, благодарение на дизайнерският усет към изтънчеността и детайлите. J'adore!!!

 2. Росица Николова Отговор

  Здравейте! Аз харесвам смелите и идейни бижута на Mariyana Ribarova - Papieta 🙂

 3. Светлана Петрова Отговор

  Ако говорим за вдъхновение - Knapp и MINOAR.
  Първите - заради романтичния и приключенски дух в колекциите им, и обаятелната нежност в кройките, щампите, които подчертават женствеността.
  Вторите - силен почерк, качествени материи,много мисъл, лека студенина, която чака да бъде облечена в любов.
  Наистина ме вдъхновяват!

 4. Мадлен Митева Отговор

  Коко Шанел. Заради това,че е революционизирала женската мода, както и че е била модернистка.

 5. Коко Шанел- обожавам всичко около нея. Невероятен, смел, разчупващ статуквото стил. Жена надраснала времето, в което е живяла и освен малката черна рокля на нея дължим и изчистения стил,синтетичните перли, жарсето, буклето и разбира се Шанел номер 5.

 6. Виктория Паскалева Отговор

  Diane von Furstenberg - заради усещането за свобода, необятност, лекота.

 7. Габриел ‘ Коко ‘ Шанел! ❤️ Заради необикновеният й характер, интелигентност, въображение и гордост. Артър Кейпъл казва за нея: ‘ Ти си горда, ще страдаш ‘ А Коко Шанел по-късно казва: ‘ Гордостта присъства във всичко, което правя.. Тя е разковничето на силата ми.. Едновременно е мой порок и моя добродетел. ‘

Напишете коментар