Джейдън Смит пусна музикален албум, като за представителна платформа на проекта си избра Instagram. "SYRE: The Electric Album" може да бъде чут само на IGTV - новото кътче на социалната мрежа, в което могат да се споделят дълги видеа.

B ELECTRIC

Публикация, споделена от Jaden Smith (@c.syresmith) на

Песните в албума са едва 5 носят имената "B", "Icon", "Ninety", "Lost Boy" и "Fallen". Все още не е ясно дали младият актьор и музикант планира да представи творчеството си в някоя по-популярна платформа като Spotify например.

Припомняме, че IGTV беше пусната в края на юни. В нея може да се заснемат и гледат вертикални видеа с продължителност до един час, като дължината им зависи от броя на последователите ви в Instagram. Много от популярните и не само личности вече активно използват разширението, като сред тях са Селена Гомес, Ким Кардашиян и други.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар