Сестрите Белла и Джиджи Хадид продължават да превземат света на модата. Този път двете красавици се съблякоха чисто голи, за да позират пред обектива на Стивън Мейзел за мартенския брой на британския Vogue. Стайлингът за фотосесията е дело на Джо МакКена.

Любопитно е да отбележим, че това са и първите двойни корици в моделската кариера на Белла и Джиджи Хадид до този момент.

Снимките се проведоха в Манхатън, а редакторът на Vogue Жил Хатърсли разговаря с двете сестри.

"Тя е един от малкото хора, заради които ставам агресивна", заяви Джиджи по адрес на по-малката си сестра. "Тя ме прави наистина горда. Бих направила всичко за нея".

Относно присъствието си в социалните мрежи и общите снимки с приятеля ѝ Зейн Малик, Джиджи заявява: "Поствам това, което мисля, че е нормално да постнеш по отношение на гаджето ти. Тогава коментарите са: "Това е прекралено, това е фалшиво." Но ако не го правя достатъчно много, тогава казват: "О, те са фалшиви, те не са заедно наистина." Опитвам се правя това, което на мен ми изглежда истинско. И се опитвам да го правя с достойнство".

Хадид
Credit: Steven Meisel

В социалните мрежи обаче се забелязаха коментари, според които фотошопът е изиграл твърде голяма роля по отношение на начина, по който изглежда Белла Хадид на общия кадър с Джиджи.

Е, вие преценете, дали в случая Белла наистина ви прилича на Белла.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар