Американската тенисистка Серина Уилямс се включи в кампания, посветена на борбата срещу рака на гърдата, информира "Дневник". Носителката на 23 титли от Големия шлем изпълнява песента I Touch Myself на австралийската група Divinyls.

Песента се превърна в своеобразен химн на едноименния проект I Touch Myself, след като през 2013 г. от рак на гърдата почина певицата на групата Криси Амфлет.

"Такова силно послание има нужда от силен глас и сме горди да си партнираме със Серина Уилямс", заявиха организаторите на проекта.

"Да, това ме поставя извън зоната ми на комфорт, но исках да го направя, защото това е проблем, който засяга жени от всички раси навсякъде по света. Ранното откриване е ключово и спасява много хора. Просто се надявам така да напомня този факт", написа Уилямс в "Инстаграм" и призова жените сами да обръщат внимание на тялото си.

Октомври е световният месец на борбата с рака на гърдата.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар