Серина Уилямс и дъщеричката ѝ са новата корица на Vogue


Февруарският брой на Vogue е посветен на любовта, но не толкова на тази между половинките, а на една далеч по-висша и непреходна: любовта в семейството. Затова и на корицата на изданието виждаме Серина Уилямс и 4-месечната ѝ дъщеричка, а фотосесията между страниците, заснета от Марио Тестино, представя цялото семейство на тенисистката.

Снимките са заснети през декември и поставят нов рекорд във Vogue, превръщайки малката Олимпия в най-младият човек, позирал някога за корица на изданието. Това, също така, е и първата светска поява а детето.


На корицата Серина позира с червена рокля на Versace, а между страниците я виждаме в бледолилава сатенена рокля на Valentino. Един от кадрите е посветен на тенис звездата и нейния съпруг, а друг - на майка ѝ и сестрите ѝ, като всички заедно позират в светлосини пижами.

По време на интервюто спортистката разказва за раждането, което е предизвикано по спешност и с цезарово сечение, защото по време на контракциите тоновете на бебето започнали да падат.

Ден по-късно обаче Серина едва си поемала въздух и лекарите открили кръвни съсиреци в белите ѝ дробове. Те започнали да ѝ вливат антикоагуланти, но силното кашляне отворило операцията на тенисистката и тя отново се озовала на операционната маса. Там специалистите се натъкнали на обилно кървене в коремната кухина, предизвикано от антикоагулантите.

Седмица след това тя вече си била вкъщи, но в продължение на около месец и половина не можела да става от леглото и неведнъж била обземана от негативни емоции.

Въпреки преживяното, Серина вече е на корта и е готова за нови предизвикателства. "И всъщност, мисля, че бебето може да е от полза. Когато съм твърде разтревожена, губя мачове. Но се чувствам така, сякаш много от тази тревожност изчезна, когато се роди Олимпия. Знаейки, че имам това красиво бебе, което ме очаква да се прибера вкъщи, усещам, сякаш няма нужда да играя друг мач. Нямам нужда от парите, от титлите, от престижа - искам ги, но нямам нужда от тях."

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни