Животът е хубав за Конър МакГрегър. Ирландският ММА боец заработи над 100 милиона долара от двубоя си с Флойд Мейуедър, който, до голяма степен очаквано, загуби в препълнената T-Mobile Arena в Лас Вегас.

Всъщност се случи логичното. МакГрегър може да е прекрасен ММА боец, но надали някой сериозно мислеше, че той може да надделее над легенда като Мейуедър в първия си боксов мач изобщо. Трябва обаче да се отбележи, че Конър се представи доста по-добре, отколкото се очакваше. Повечето хора смятаха, че Флойд Мейуедър ще доминира по брутален начин над ирландеца, което, в крайна сметка, не се случи в очакваните пропорции.

Сега за Конър е време за почивка и той прекрасно се възползва от това.

Tryna figure out how this kid is better than me already.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

В момента "The Notorious" се е отдал на активна почивка с любимите си хора. И най-вече - със своя първороден син, който бе кръстен на него.

МакГрегър ни "покани" в личното си пространство, публикувайки любопитни снимки в социалната мрежа Instagram. На тях се вижда как ирландецът е намерил начин да си отдъхне след тежките тренировки и срещата с Мейуедър. И май наистина му се получава.

Boss

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Отдавна си личи, че макар да е безмилостен в Октагона, МакГрегър се разтапя по своя син Конър-младши. Което е и самото доказателство, че и най-суровите мъже не могат да устоят на децата си.

The Orangutan

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

На този етап плановете на МакГрегър за бъдещето остават неясни. Почти сигурно той ще се завърне обратно в UFC, където трябва да защитава титлата си в лека категория. Неговият треньор Джон Каванах обаче сподели увереност, че Конър няма да се бие отново до края на годината.

Congratulations you've made it to the judges gaf sing me something nice

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

А кандидати за негов следващ опонент определено има. Самият МакГрегър иска да проведе трети двубой с големия си съперник Нейт Диас, а победителят от срещата между Тони Фъргюсън и Кевин Лий също ще бъде в сметките.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар