Луксозният бранд за часовници Omega работи със Синди Крауфорд от 1995 година. За тазгодишната си модна кампания обаче лейбълът кани цялото семейство на 90-арския супермодел, като анонсира, че вече наследниците ѝ ще бъдат новите посланици на марката.

На елегантните черно-бели снимки виждаме съпруга на красавицата - Ранди Гербер, както и техните две деца, които от известно време също се изявяват като модели - Кая Гербер и Пресли Гербер.

Относно кампанията, Синди Крауфорд споделя: "Приключението ми с Omega беше невероятно и знам, че за Кая и Гербер ще бъде също такова удоволствие да работят с бранда, каквото беше за мен. И двамата са талантливи по свой собствен уникален начин и съм изключително горда, че те ще бъдат следващите посланици на тези фантастични часовници."

Кадрите за кампанията са дело на Питър Линдберг.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар